Welkom

Beleef de romantiek uit het oude Limburg in uw eigen vakwerkhuis op Landgoed Hommelheide. Een luxe vakantievilla in een groene omgeving met prachtige waterpartijen. Romantiek met een knipoog naar de historie van Limburg. Een verblijf op Landgoed Hommelheide is een onvergetelijke ervaring. Lees meer

Vakwerkhuizen

Het hele jaar door vindt een gevarieerd publiek, van rustzoekers tot gezinnen met kinderen, de weg naar Landgoed Hommelheide van EuroParcs.... Lees meer

Landgoed Hommelheide

Een plek waar invloeden uit binnen- en buitenland samenvloeien. Een plek waar baksteen, kalksteen, stro en leem zijn vermengd tot een geheel eigen architectuur van woningen. Nergens zijn de invloeden van Duitsland en België meer merkbaar in Limburg dan op het smalste deel van deze provincie, in Echt-Susteren. EuroParcs presenteert met trots Résidence Hommelheide dat u een venster biedt op het rijke Limburgse leven van toen en tegelijkertijd al het comfort biedt waarmee wij ons als specialist in de recreatiebranche onderscheiden. Ervaar staande voor onze vakwerkhuizen de historie van ‘de drakenburcht’ wat volgens historici de letterlijke vertaling is van Limburg. Laat u inspireren door deze historische woningen, maar ook door de rest van het park. Dat wordt onder meer ingekleurd door een fraai centrumgebouw met onder meer een binnenzwembad en wellnessfaciliteiten.

Centrumgebouw

Landgoed Hommelheide geniet in de wijde omgeving al bekendheid vanwege het rijk en divers aangeklede centrumgebouw. Hier kunt u op een steenworp afstand van uw vakwerkwoning met de kinderen ontspannen in het indoor zwem- of speelparadijs, maar ook tegelijkertijd helemaal tot uzelf komen in de sauna. Want die is rijkelijk ingericht met relaxruimte, Feng Shui Sauna, Turks stoombad, zoutgrot, odorium en infrarood cabine. En wat te denken van een heerlijke lichaamsverzorging in één van onze beautyruimtes? Daarnaast hoeft u niet van het park weg om uw maag te verwennen. Landgoed Hommelheide  beschikt over een supermarkt, een restaurant, maar ook een loungeruimte en een gezellig bruin café.

Speeltoestellen & Hommelheidetuin

Weet u verzekerd van de lach op het gezicht van uw zoon of dochter wanneer hij of zij klimt en klautert op één van de vele speeltoestellen die op het park aanwezig zijn. Bovendien beschikt Résidence Hommelheide over de zogeheten Hommelheidetuin met een groot springkussen en een kinderboerderij met geiten, schapen, kippen en pony’s. Kortom, een waar kinderparadijs!

Multifunctionele sportbaan

Bent u een gezin met wat oudere kinderen? Ook dan biedt Landgoed Hommelheide veel vertier met een multifunctionele sportbaan waarop u kunt tennissen, volleyballen, voetballen en wat al niet meer. Ook kunt u op Résidence Hommelheide een midgetgolfbaan, een tafeltennistafel, een levensgroot schaak- en dambord en een jeu-de-boules baan benutten.

Recreatievijver

Heerlijk beschut genieten van een grote waterplas met veel faciliteiten, dat biedt Résidence Hommelheide. Zie de glinsterende ogen van uw kind als hij of zij zandkastelen bouwt op het zandstrand, speelt in de zwemvijver of lekker naar beneden roetsjt vanaf de twee grote waterglijbanen. Dat is met recht onbetaalbaar! En eenmaal moe geworden is het terras voor een heerlijke versnapering of de cafetaria voor een ijsje dichtbij.

Vakwerhuis DL 020 riante recreatievilla geschikt v..

Kamers4/6
Extra'sRoyale woonkamer
Prijs vanaf € 300.000 Excl. BTW

De vakwerkhuizen zijn uitgevoerd in twee verschill..

Kamers6
Extra'sRoyale woonkamer
Prijs vanaf € 325.000 Excl. BTW

Het type Daelenbroeck op een nader te bepalen kav..

Kamers6
Extra'sRoyale woonkamer
Prijs vanaf € 380.000 Excl. BTW
Hoge verhuuropbrengsten

Limburgse vakwerkhuizen zijn interessante recreatiewoningen voor investering. Op de Limburgse vakwerkhuizen kan een vaste verhuuropbrengst gegarandeerd worden tot wel 10 jaar. Laat u informeren tijdens de open dagen of maak direct een afspraak met één van onze sales managers door te bellen met 0800 2424 007.