Welkom

Beleef de romantiek uit het oude Limburg in uw eigen vakwerkhuis op Landgoed Hommelheide. Een luxe vakantievilla in een groene omgeving met prachtige waterpartijen. Romantiek met een knipoog naar de historie van Limburg. Een verblijf op Landgoed Hommelheide is een onvergetelijke ervaring. Lees meer

Vakwerkhuizen

Het hele jaar door vindt een gevarieerd publiek, van rustzoekers tot gezinnen met kinderen, de weg naar Landgoed Hommelheide van EuroParcs.... Lees meer

Investeren

EuroParcs presenteert u dé investering in recreatievastgoed voor 2015: de vakwerkhuizen op Landgoed Hommelheide in Echt-Susteren. Deze vakantiewoningen zijn gebouwd in authentieke Limburgse vakwerkstijl. Stap in en geniet van hoge verhuuropbrengsten. Niet alleen nu, maar voor de lange termijn!

Op de Limburgse vakwerkhuizen kunnen wij 7 jaar lang een vaste verhuuropbrengst van maar liefst €18.000,- per jaar garanderen. Wilt u de uitgebreide berekening van de verhuuropbrengsten ontvangen inclusief de brochure? Vul dan hieronder uw gegevens en u ontvangt het informatiepakket binnen 3 werkdagen in huis.

Contactformulier

Voornaam *
Tussenvoegsel
Achternaam *
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon *
E-mailadres *

Vakwerhuis DL 020 riante recreatievilla geschikt v..

Kamers4/6
Extra'sRoyale woonkamer
Prijs vanaf € 300.000 Excl. BTW

De vakwerkhuizen zijn uitgevoerd in twee verschill..

Kamers6
Extra'sRoyale woonkamer
Prijs vanaf € 325.000 Excl. BTW

Het type Daelenbroeck op een nader te bepalen kav..

Kamers6
Extra'sRoyale woonkamer
Prijs vanaf € 380.000 Excl. BTW
Hoge verhuuropbrengsten

Limburgse vakwerkhuizen zijn interessante recreatiewoningen voor investering. Op de Limburgse vakwerkhuizen kan een vaste verhuuropbrengst gegarandeerd worden tot wel 10 jaar. Laat u informeren tijdens de open dagen of maak direct een afspraak met één van onze sales managers door te bellen met 0800 2424 007.