Welkom

Beleef de romantiek uit het oude Limburg in uw eigen vakwerkhuis op Landgoed Hommelheide. Een luxe vakantievilla in een groene omgeving met prachtige waterpartijen. Romantiek met een knipoog naar de historie van Limburg. Een verblijf op Landgoed Hommelheide is een onvergetelijke ervaring. Lees meer

Vakwerkhuizen

Het hele jaar door vindt een gevarieerd publiek, van rustzoekers tot gezinnen met kinderen, de weg naar Landgoed Hommelheide van EuroParcs.... Lees meer

Ligging

De gemeente Echt-Susteren vervult geografisch een belangrijke functie in Limburg: gelegen in het smalste deel van de provincie verbindt het noord met zuid. Dat maakt deze streek tot een ideale uitvalsbasis. U bent binnen een half uur in Maastricht, maar ook in Weert of Venlo. Daarnaast  ligt Duitsland en België op slechts tien minuten rijden. En: wandelliefhebbers kunnen in een uur tijd van Duitsland naar onze zuiderburen lopen of vice versa.  Dit gebied, ook wel omschreven als ´een plek die smal genoeg is om binnen- en buitenland dicht in de buurt te hebben en breed genoeg om volop te genieten´, is door de opmerkelijke geografie een herinnering aan bijvoorbeeld de veroveringstocht van stadhouder Frederik Hendrik naar het zuiden in de zeventiende eeuw. Er zijn echter talloze oorlogen uitgevochten in deze streek waarbij het vanuit Haags standpunt een belangrijk doel steeds was deze corridor naar Zuid-Limburg te handhaven.

Landschappelijke en culturele diversiteit

Limburg heeft onder vele invloeden gestaan, van Hollandse tot Spaanse en van Duitse tot Franse. Sterker, de historie van deze provincie gaat terug tot de Romeinen en nog veel verder zoals u in de grotten van Valkenburg kunt aanschouwen. Er was evenwel een tijdperk dat Limburg het centrum van Europa was: het begin van de negende eeuw onder keizer Karel de Grote. De Dom van Aken, een absolute aanrader, is een levendige herinnering aan die tijd. De provincie zelf is één grote lappendeken van culturele diversiteit. Of u nu naar Maastricht gaat of naar Venlo of één van de kastelen bezoekt: elke plek heeft zijn eigen dynamiek.

Grote biodiversiteit

Het zuiden van Limburg kent planten en dieren die elders in Nederland niet voorkomen. De reden is  het landschap dan ´anders dan anders´ is. Vanuit Résidence Limburg zit u binnen vijftien minuten in de Limburgse heuvels en kunt u genieten van de fraaie afwisseling van akkers en bossen die die landschap zo inkleuren.

Verrassend veelzijdig

Limburg is bekend om zijn ´Bourgondische levensstijl´ en inderdaad kunt u in de vele cafés en restaurants, veelal gedecoreerd in de stijl zoals onze vakwerkwoningen, genieten van een uitgebreide maaltijd. Maar uw reis kan vele verrassende wendingen krijgen. Wat te denken van een boottrip op de Maas, het uit 1934 daterende pretpark De Valkenier in Valkenburg (één van de oudste van Europa!) of een verkenning van de mergelgrotten van de Sint Pietersberg? Daarnaast ontwikkelt Limburg zich in de afgelopen tien jaar meer en meer tot het affiche van de recreatiebranche. Van nieuwe dierenparken (Gaia Zoo in 2005, de heropening van Mondo Verde in 2008) tot nieuwe attractieparken (Toverland in 2001 en het geplande Themapark Nature Wonder World): Limburg is hot!

Vakwerhuis DL 020 riante recreatievilla geschikt v..

Kamers4/6
Extra'sRoyale woonkamer
Prijs vanaf € 300.000 Excl. BTW

De vakwerkhuizen zijn uitgevoerd in twee verschill..

Kamers6
Extra'sRoyale woonkamer
Prijs vanaf € 325.000 Excl. BTW

Het type Daelenbroeck op een nader te bepalen kav..

Kamers6
Extra'sRoyale woonkamer
Prijs vanaf € 380.000 Excl. BTW
Hoge verhuuropbrengsten

Limburgse vakwerkhuizen zijn interessante recreatiewoningen voor investering. Op de Limburgse vakwerkhuizen kan een vaste verhuuropbrengst gegarandeerd worden tot wel 10 jaar. Laat u informeren tijdens de open dagen of maak direct een afspraak met één van onze sales managers door te bellen met 0800 2424 007.