Welkom

Beleef de romantiek uit het oude Limburg in uw eigen vakwerkhuis op Landgoed Hommelheide. Een luxe vakantievilla in een groene omgeving met prachtige waterpartijen. Romantiek met een knipoog naar de historie van Limburg. Een verblijf op Landgoed Hommelheide is een onvergetelijke ervaring. Lees meer

Vakwerkhuizen

Het hele jaar door vindt een gevarieerd publiek, van rustzoekers tot gezinnen met kinderen, de weg naar Landgoed Hommelheide van EuroParcs.... Lees meer

Over ons

Beleef de romantiek uit het oude Limburg in uw eigen vakwerkhuis op Résidence Hommelheide.

Een luxe vakantievilla in een groene omgeving met prachtige waterpartijen. Romantiek met een knipoog naar de historie van Limburg. Een verblijf op Résidence Hommelheide is een onvergetelijke ervaring!

Het hele jaar door vindt een gevarieerd publiek, van rustzoekers tot gezinnen met kinderen, de weg naar Résidence Hommelheide van EuroParcs.

Op Résidence Hommelheide bouwen wij 99 vakwerkhuizen, in de oud-Limburgse stijl. Een stukje cultuurhistorie, dat al meer dan honderd jaar niet meer is gebruikt in het bouwen van woningen. Om het Limburgse gevoel op Résidence Hommelheide te benadrukken, hebben we gekozen voor deze authentieke bouwstijl in een hedendaags jasje. Een vakwerkhuis kopen op Résidence Hommelheide is kiezen voor de toekomst. U kunt kiezen uit drie typen vakwerkhuizen.Een groot deel hiervan ligt aan het water. De 8-, 10- en 12-persoons vakantievilla’s zijn luxe en ruim opgezet en u kunt voor nog meer extra’s kiezen, zoals een overdekterras, een schouwmantel en een dakkapel. Ook een sauna en whirlpool behoren tot de mogelijkheden.

Wij bespreken graag de opties met u om uw vakantievilla op uw wensen te laten aansluiten.

Een vakantievilla op Hommelheide is een interessante en vooral zorgeloze belegging. Bent u op zoek naar een waardevaste manier van beleggen, dan is een investering in één of meerdere vakantievilla’s een buitengewoon slimme keuze. U kunt hiermee een zeer aantrekkelijk rendement behalen. EuroParcs beschikt namelijk over een professionele verhuurorganisatie, die uw vakwerkhuis voor u verhuurt. Het hele traject,van de publiciteit tot aan het schoonmaken en onderhouden van uw vakantievilla, kunt u uit handen geven. Deze samenwerking tussen u als eigenaar en EuroParcs als verhuurorganisatie levert een zeer aantrekkelijk rendement op. Informeert u gerust naar de mogelijkheden om een hoog rendement te behalen op uw investering. Onze gespecialiseerde adviseurs kunnen een voor u op maat gemaakte berekening maken.

Vakwerhuis DL 020 riante recreatievilla geschikt v..

Kamers4/6
Extra'sRoyale woonkamer
Prijs vanaf € 300.000 Excl. BTW

De vakwerkhuizen zijn uitgevoerd in twee verschill..

Kamers6
Extra'sRoyale woonkamer
Prijs vanaf € 325.000 Excl. BTW

Het type Daelenbroeck op een nader te bepalen kav..

Kamers6
Extra'sRoyale woonkamer
Prijs vanaf € 380.000 Excl. BTW
Hoge verhuuropbrengsten

Limburgse vakwerkhuizen zijn interessante recreatiewoningen voor investering. Op de Limburgse vakwerkhuizen kan een vaste verhuuropbrengst gegarandeerd worden tot wel 10 jaar. Laat u informeren tijdens de open dagen of maak direct een afspraak met één van onze sales managers door te bellen met 0800 2424 007.