Welkom

Beleef de romantiek uit het oude Limburg in uw eigen vakwerkhuis op Landgoed Hommelheide. Een luxe vakantievilla in een groene omgeving met prachtige waterpartijen. Romantiek met een knipoog naar de historie van Limburg. Een verblijf op Landgoed Hommelheide is een onvergetelijke ervaring. Lees meer

Vakwerkhuizen

Het hele jaar door vindt een gevarieerd publiek, van rustzoekers tot gezinnen met kinderen, de weg naar Landgoed Hommelheide van EuroParcs.... Lees meer

Vakwerkhuizen

Investeer in een stuk Middeleeuwen in Midden-Limburg!

Midden-Limburg herbergt nu ook een stukje Middeleeuwen waar u elk ogenblik ridders en ambachtslieden denkt tegen te komen. EuroParcs presenteert u dé investering in recreatievastgoed voor 2014: de vakwerkhuizen op Landgoed Hommelheide in Echt-Susteren. Deze woningen zijn dermate authentiek dat u zich in de Middeleeuwen waant. En wat voor u geldt is ook van toepassing op de gasten die deze vakantiewoningen huren. Stap in deze vakantiehit op eigen bodem en geniet van hoge verhuuropbrengsten. Niet alleen nu, maar voor de lange termijn! Landgoed Hommelheide is namelijk nu al een vakantieparadijs, maar prikkelt met de vakwerkhuizen nu nóg meer de vakantiebeleving. Hier herleeft op het smalste stuk van Limburg de historie van de provincie, aangevuld met luxueus comfort anno 2014… Laat u zich dan ook meevoeren door deze site. Door onze overtuiging dat originaliteit zich uitbetaalt. Door onze overtuiging dat schoonheid zich uitbetaalt. Door onze overtuiging dat een enthousiast en eerlijk verhaal, gestaafd met feiten, zich uitbetaalt. U hoeft zich slechts open te stellen voor een afspraak met één van onze verkoopadviseurs.
 

Type DL020

Vakwerhuis DL 020 riante recreatievilla geschikt voor 10 tot 12 personen, uitstekende verhuur mogelijkheden maar ook voor eigen gebruik zeer interessant. Gelegen aan het water of aan de bosrand op zeer ruime kavels. De vakantievilla is aan de buitenkant afgewerkt met een traditionele baksteen en een zadeldak. De royale woonkamer en keuken zorgen ervoor dat de begaande vloer niet alleen ruim oogt, maar ook ruim is. De vakantievilla telt 5 slaapkamers, 2 toiletten, 2 doucheruimtes en biedt u dus alle comfort. Uiteraard is uw inbreng in de indeling en afwerking mogelijk. Extra's zoals een overdekt terras, een dakkapel en/of schouwmantel bespreken wij graag met u.

Hieronder zijn de tekeningen van dit type te downloaden.

Type DL021

De vakwerkhuizen zijn uitgevoerd in twee verschillende modellen. De vakantievilla van het type DL021 is aan de buitenkant afgewerkt met een sierpleister en een zadeldak. Het is een ruime en lichte vakantievilla. De zeer royale woonkamer, eethoek en keuken zorgen voor voldoende ruimte. De vakantievilla telt 6 slaapkamers, 2 toiletten en 2 doucheruimtes en een ruime badkamer. Ook in dit type vakantievilla zijn allerlei extra opties mogelijk. O.a. een sauna, jacuzzi of 1 of zelfs 2 open haarden.

Hieronder zijn de tekeningen van dit type te downloaden.

Vakwerhuis DL 020 riante recreatievilla geschikt v..

Kamers4/6
Extra'sRoyale woonkamer
Prijs vanaf € 300.000 Excl. BTW

De vakwerkhuizen zijn uitgevoerd in twee verschill..

Kamers6
Extra'sRoyale woonkamer
Prijs vanaf € 325.000 Excl. BTW

Het type Daelenbroeck op een nader te bepalen kav..

Kamers6
Extra'sRoyale woonkamer
Prijs vanaf € 380.000 Excl. BTW
Hoge verhuuropbrengsten

Limburgse vakwerkhuizen zijn interessante recreatiewoningen voor investering. Op de Limburgse vakwerkhuizen kan een vaste verhuuropbrengst gegarandeerd worden tot wel 10 jaar. Laat u informeren tijdens de open dagen of maak direct een afspraak met één van onze sales managers door te bellen met 0800 2424 007.