Welkom

Beleef de romantiek uit het oude Limburg in uw eigen vakwerkhuis op Landgoed Hommelheide. Een luxe vakantievilla in een groene omgeving met prachtige waterpartijen. Romantiek met een knipoog naar de historie van Limburg. Een verblijf op Landgoed Hommelheide is een onvergetelijke ervaring. Lees meer

Vakwerkhuizen

Het hele jaar door vindt een gevarieerd publiek, van rustzoekers tot gezinnen met kinderen, de weg naar Landgoed Hommelheide van EuroParcs.... Lees meer

Vakwerkhuis DL020

Vakwerhuis DL 020 riante recreatievilla geschikt voor 10 tot 12 personen, uitstekende verhuur mogelijkheden maar ook voor eigen gebruik zeer interessant.

Gelegen aan het water of aan de bosrand op zeer ruime kavels. 

De vakantievilla is aan de buitenkant afgewerkt met een traditionele baksteen en een zadeldak. De royale woonkamer en keuken zorgen ervoor dat de begaande vloer niet alleen ruim oogt, maar ook ruim is.

De vakantievilla telt 5 slaapkamers, 2 toiletten, 2 doucheruimtes en biedt u dus alle comfort.

Uiteraard is uw inbreng in de indeling en afwerking mogelijk. Extra's zoals een overdekt terras, een dakkapel en/of schouwmantel bespreken wij graag met u.

                                                        

 

 
Recreatiewoning vanaf € 300.000,- Excl. BTW

Vakwerhuis DL 020 riante recreatievilla geschikt v..

Kamers4/6
Extra'sRoyale woonkamer
Prijs vanaf € 300.000 Excl. BTW

De vakwerkhuizen zijn uitgevoerd in twee verschill..

Kamers6
Extra'sRoyale woonkamer
Prijs vanaf € 325.000 Excl. BTW

Het type Daelenbroeck op een nader te bepalen kav..

Kamers6
Extra'sRoyale woonkamer
Prijs vanaf € 380.000 Excl. BTW
Hoge verhuuropbrengsten

Limburgse vakwerkhuizen zijn interessante recreatiewoningen voor investering. Op de Limburgse vakwerkhuizen kan een vaste verhuuropbrengst gegarandeerd worden tot wel 10 jaar. Laat u informeren tijdens de open dagen of maak direct een afspraak met één van onze sales managers door te bellen met 0800 2424 007.